Volg je kind

Lees alles over het leerlingvolgsysteem

Zwemles IJsselstein 28.jpg

Graag leggen wij je met deze pagina uit hoe je de vorderingen van jouw kind kunt volgen. Hiervoor dien je eerst naar de inlogpagina van het leerlingvolgsysteem te gaan.
Hier kun je inloggen met de naam en het nummer wat op de leskaart van je kind staat.


Uitleg van de lesscores

Op het scherm onder het kopje 'zwemles' zie je de verschillende scores. Deze scores worden getoond m.b.v. smiley's. De betekenis van de smiley's is terug te vinden via 'Wat betekenen deze icoontjes'.
Onder de smiley’s staan de onderdelen van het niveau. Als je met het pijltje over de onderdelen gaat dan zie je de exacte criteria. Elk onderdeel zal ook worden beoordeeld. De beoordelingen zullen plaatsvinden gedurende de lessen, waarbij elke les 1 á 2 punten worden beoordeeld.

Let op: gebruik het inlogkader met pasnummer en voor- en achternaam. Dus NIET gebruikersnaam en wachtwoord.


Wat betekent de rest?

In je account staat er aangegeven in welke lesgroep jouw kind zwemt. Dit staat aangegeven d.m.v. een codering in het systeem. Het eerste teken is een cijfer, dit betekent niets. Dan staan er 2 letters wat een dag betekent, bijvoorbeeld MA (maandag). Vervolgens staat de starttijd aangegeven, bijvoorbeeld 15.30 uur. Daarnaast zijn het aantal registraties, aanwezigheid en afwezigheid ook in één oogopslag zichtbaar. Je ziet zelfs een foto die je eventueel onder 'mijn account' aan kunt passen.


Geen scores bijgewerkt?

Je kind maakt niet wekelijks vorderingen, maar we proberen elke zwemles 1 á 2 punten te testen. Het kan dus wel zo zijn dat jouw kind door mag naar het volgende niveau terwijl nog niet alle smileys goed zijn. Maar mocht het voorkomen dat je al 2 weken geen update van de vorderingen hebt gezien, dan horen we dit graag van je. Want wellicht is er iets fout gegaan of was je kind precies tijdens het testmoment afwezig.

Je kunt dit dan ook melden via zwemzaken.ijsselstein@sportfondsen.nl of door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Dan zorgen wij dat de zweminstructeur van jouw kind hiervan op de hoogte is.

Heb je een vraag over de vorderingen?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.