Zomervakantie 2024🌞

Nieuws

Zomervakantie 2024🌞

Zwemmen in IJsselstein in de zomervakantie

In de zomervakantie kun je van alles doen in ons zwembad.

Zoals elke zomervakantie hanteren wij andere openingstijden ten opzichte van het reguliere rooster. Het zomerrooster gaat in per 15 juli en loopt tot en met 25 augustus☀️. Ook hebben wij deze zomervakantie extra zwemlessen en speciale aanbiedingen. Meer informatie vind je verder op de pagina.

Let op!!! de laatste week hanteren wij een extra aangepast rooster.

📅 Klik hier om het vakantierooster te bekijken

🏊‍♀️ Kom onbeperkt (banen) zwemmen met ons vakantiearrangement

Zwemlessen in de zomervakantie

De gewone zwemlessen gaan in de vakantie niet door, waardoor de leskaart met 6 weken wordt verlengd.

Wel bieden we weer extra zwemlessen aan, zodat er toch gezwommen kan worden💦! Hierbij heb je de keus uit:Optie 1: Vakantielessen

Zoals elke vakantie bieden wij weer de populaire vakantielessen van 1,5 uur aan en deze kosten € 30,75 per les. Opgeven voor meerdere vakantielessen is mogelijk, want zo gaat je kind een stuk sneller door het zwemtraject heen.

Let op: Via onderstaande links kom je terecht op ons nieuwe online reserveringssysteem. Hier kun je direct een plekje voor de vakantieles reserveren.Optie 2: De 4-daagse snelcursussen

De snelcursus is echt een stoomcursus, waarbij je kind flink wat vorderingen kan maken. De cursussen worden meerdere weken aangeboden, waarbij je kind van maandag- t/m donderdagmiddag van 13.15 tot 15.45 uur gaat zwemmen.

Afhankelijk van het beginniveau kunnen kinderen met deze cursus sneller een badje opschuiven of zelfs het zwemdiploma halen!

Het tarief voor een 4-daagse snelcursus A of B is € 203,75. Ben je in het bezit van een diplomapakket of ex-deelnemer van de turbocursus, dan kun je deze cursus kosteloos volgen.

❗ Wees er wel snel bij, want vol is toch echt vol ❗
Optie 3: Privé zwemles:

De vakanties grijpen we ook aan om extra privé lessen aan te bieden. Samen met een instructeur gaat je kind werken aan de vaardigheden die nog ontbreken of waar extra aandacht voor nodig is.

Let op: Voor de privé zwemlessen gebruiken we nog onze oude reserveringssysteem.Vakantie arrangementen🌞

Zwemmen.... Misschien kun je er geen genoeg van krijgen🏊‍♀️. Ben jij ook gek op zwemmen of wil je in de vakanties wat extra sporten? Dan is het vakantiearrangement echt iets voor jou!

Met het vakantiearrangement kun je in de schoolvakantie onbeperkt zwemmen voor een vast bedrag🌊. Je hebt hierbij de volgende mogelijkheden:


  • Vakantiearrangement 'kinderen' (7 keer recreatief zwemmen)
  • Vakantiearrangement 'sporten' (7 keer sporten)
  • Vakantiearrangement 'sporten' (6 weken sporten)


De vakantiearrangementen zijn heel gemakkelijk te koop via onze webshop💦. Klik hier voor meer informatie over de verschillende arrangementen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.