Het team

Het gezelligste zwembad in Nederland

Sylvia en Stefan.jpg

Het gezelligste zwembad in Nederland is toch echt de Hooghe Waerd in IJsselstein. Die uitdaging durven we zeker aan te gaan! Met ons geweldige team proberen wij het beste uit onze werkdag te halen en onze bezoekers de zwem- of sportervaring van hun leven te geven. Dit doen we door ons optimaal in te zetten voor onze klanten en door onze zwemleskinderen een fantastisch zwemtraject te geven.

Het team van de Hooghe Waerd wenst je dan ook heel veel plezier in onze accommodatie. En heb je vragen, tips of opmerkingen? Dan kun je natuurlijk altijd terecht bij de receptie, een van onze medewerkers of door je vraag te stellen je vraag via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar via 030-6881739.Onze all-round zweminstructeurs

Allround instructeurs


Onze all-round zweminstructeurs geven niet alleen maar zwemlessen, maar zijn ook expert in de verschillende aquasporten. Kinderen leren zwemmen kunnen ze als de beste; maar het geven van een intensieve en leuke sportles doen onze all-rounders ook heel graag.

Van links naar rechts zie je: Michael, Martijn, Stefan, Tim en Dagmar.Onze zweminstructeurs

Zweminstructeurs de Hooghe Waerd


Leuke zwemlessen, een luisterend oor voor degene die het nodig hebben en de kinderen op een veilige manier naar een zwemdiploma brengen... Dat kunnen onze zweminstructeurs als de beste!

Van links naar rechts zie je: Sylvia, Mary, Frank, Robbert, Femke en Niomi

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.