Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Discozwemmen_-_extra.width-500

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardag activiteiten.

De kinderfeestjes zijn op vrijdag, zaterdag en zondag te boeken en hierbij nemen we je graag al het werk uit handen. Zo kun jij het feestje ook meevieren!


Compleet verzorgd
Want welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder zwemlesgever en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.


Gemakkelijk te reserveren
Wil je een kinderfeestje boeken, dan kan dit heel gemakkelijk via onze webshop. Klik hiervoor op onderstaande button en je kunt direct je keuze maken. Na de reservering ontvang je een bevestiging per email en hoef je alleen nog maar de uitnodigingen op te halen bij onze receptie

Veel gestelde vragen over de kinderfeestjes

Natuurlijk voor iedereen die wat te vieren heeft! Maar om het zwemmen zo veilig mogelijk te houden, zijn de kinderfeestjes geschikt voor:

-Kinderen met een A-diploma

-Kinderen zonder diploma als ze zwembandjes dragen en begeleid worden door een meezwemmende volwassene. Er is een maximum van 2 kinderen zonder diploma met 1 volwassene.

-Zwembandjes vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Veel kinderen houden hun kinderfeestje op de vrijdagavond tijdens het disco zwemmen. Maar wil je liever het feestje vieren als het wat rustiger is? Dan is de vrijdag vanaf 15 uur en de zaterdag ideaal.

Let op: dit kan natuurlijk wel per dag verschillen. Maar over het algemeen zijn dit de rustigste zwemmomenten.

Bij elk feestje mag 1 begeleider gratis meezwemmen. Mochten er extra volwassenen mee willen zwemmen, dan betaal je 1 zwemkaartje extra. Uiteraard mag de begeleider ook op de kant blijven, mits alle kinderen in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Tijdens de feestjes krijgen kinderen zeker wat te eten en te drinken. Dit is afhankelijk van het type feestje, maar er is altijd de mogelijkheid om eten en drinken bij te bestellen?

Dus toch een lekkere snack erbij of een extra bakje koffie voor de begeleider? Je kunt dit gewoon doorgeven bij onze horeca en direct afrekenen. Klik hier voor onze horeca menukaart.

Op de kinderfeestjes zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

-Bij annulering 14 dagen voor aanvang van het kinderfeestje: 100% geld retour

-Bij annulering minder dan 14 dagen voor aanvang van het kinderfeestje: 50 % geld retour

-Bij annulering 7 dagen voor aanvang van het kinderfeestje: geen geld retour.

Heb je vragen over de kinderfeestjes?

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.