Faciliteiten

Wedstrijdbad 1.jpg

Zwembad de Hooghe Waerd is een gezellig zwembad en geschikt voor jong & oud. In onze accommodatie kun je dan ook gebruik maken van:


Wedstrijdbad: In dit bad vinden niet alleen de zwemlessen plaats; ook kunnen onze bezoekers hier hun banen zwemmen of meedoen met een aquasport als Aquajoggen of Trimzwemmen.

Recreatiebad: Dit bad is ideaal voor het recreatieve zwemmen. Want hier vindt je niet alleen een glijbaan, maar ook een stroomversnelling, stoomcabine, whirlpool en peuterbadje. Daarnaast wordt het recreatiebad gebruikt voor verschillende aquasporten, zoals AquaBootcamp, Aquarobics, AquaVitaal en Aquapilates.

Peuterbad: Het peuterbad is ideaal voor de kleintjes. Er is een leuke glijbaan en een paddestoel vol met water. En natuurlijk liggen er ook regelmatig leuke spulletjes waarmee je kunt spelen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.