Inschrijven

Schrijf je kind in voor de zwemlessen

Wat leuk dat je kind bij ons op zwemles komt! Dit is het begin van een levenlang zwemmen, waarbij zwemveiligheid in, op en rondom het water van groot belang is. Want Nederland is nu eenmaal een waterrijk land en zwemveilig zijn is belangrijk voor de zelfredzaamheid van jouw kind.

Bij zwembad De Hooghe Waerd leert je kind volgens het Zwem ABC zwemmen. Gedurende het zwemtraject gaat hij of zij aan de slag met belangrijke vaardigheden zoals de verschillende zwemslagen, onder water zwemmen, watertrappen en verschillende manieren van te water gaan. Ook is er een stuk survival in het zwemtraject verwerkt, zodat je kind nog zwemveiliger wordt.

Leren zwemmen kan bij ons dan ook volgens verschillende manieren:


De wachttijd bedraagt ongeveer 7 tot 8 maanden.
Schrijf je kind via de webshop

Inschrijven kan niet alleen bij de receptie, maar kan natuurlijk ook online. Via onderstaande knop of deze link kom je terecht op onze webshop, waar je jouw kind kunt inschrijven voor de zwemlessen. Hiervoor dien je een aantal stappen te doorlopen:

Stap 1: account aanmaken

Stap 2: Klik op de knop 'aanmelden voor wachtlijst'

Stap 3: Kies 1 van de zwemlesproducten om je kind op de wachtlijst te zetten

Stap 4: Kies de gewenste dagen en tijden waarop je jouw kind wilt laten zwemmen

Stap 5: Klik op bevestigen en betaal de inschrijfkosten via Ideal

Stap 6: Je wordt gebeld wanneer jouw kind mag gaan starten.

Tip: wil je alvast meer weten over de gang van zaken tijdens onze zwemlessen, kijk dan op de pagina 'de eerste zwemles' of download de brochure

Inschrijven webshop.jpg


Inschrijven via onze webshop

Schrijf je kind nu online in via onze webshop

Naar de webshop

Heb je een vraag over het inschrijven?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.