U-pas / leergeld

U-pas / leergeld

Zwemles met een U-pas

Iedereen moet kunnen zwemmen. De Hooghe Waerd is partner van U-Pas. Met de U-pas kunnen mensen met een laag inkomen ook meedoen aan sportieve en culturele activiteiten. Ga naar www.u-pas.nl om de pas aan te vragen. Meer informatie over hulp bij het betalen van sportieve en culturele activiteiten, maar ook andere rekeningen staat op www.ijsselstein.nl/geldzorgen.

Aanvullende regeling Stichting Leergeld

Stichting Leergeld stelt extra geld beschikbaar wanneer het budget van de U-pas niet toereikend is. De aanvullende regeling geldt voor alle kinderen van vier tot achttien jaar van wie de ouders/verzorgers de beschikking hebben over een U-pas.

Meer informatie

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Bel maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur met Stichting Leergeld via 0643053127. Mailen kan ook: stleergeldijsselstein@online.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.