Binnen

Oefenzwemmen

Oefenen helpt altijd

Elke zondag ochtend van 11.30 tot 12.30 is er bij ons in het zwembad oefenzwemmen. Tijdens het oefenzwemmen heb je de mogelijkheid om samen met je kind te oefenen. Je bent zelf op dat moment de begeleider van je kind en dus ook verantwoordelijk. Tijdens het oefenzwemmen zijn drijfmiddelen niet verplicht. Het is wel belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het niveau van jouw kind.

Leskinderen die bij ons zwemles hebben mogen gratis naar binnen op hun leskaart.

Alle materialen die wij tijdens de les gebruiken om jouw kind het zwemmen aan te leren mogen hier ook gebruikt worden. Dit geldt voor het gat tot en met de duikringen.

Het gat voor A ligt op 3 meter en het gat voor B op 6 meter van de kant.
Borstcrawl / rugcrawl voor A is 5 meter bij diploma B is dit 10 meter.

Voor technische zwemvragen van drijven tot het uitvoeren van de slagen kun je altijd terecht bij een van onze instructeurs.

Bij het oefenzwemmen is altijd een gediplomeerde zwemonderwijzer aanwezig. Dus kom gerust met vragen wij staan altijd paraat met tips en tricks. De bedoeling van het oefen zwemmen is dat de ouder zelf met het kind gaat oefenen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding

Tarieven

Los kaartje
7,85
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.