Meivakantie 2024

Nieuws

Meivakantie 2024

Zwemmen in IJsselstein in de meivakantie

Bekijk alle activiteiten in de meivakantie

Binnenkort komt de meivakantie er weer aan en dat betekent tijd voor ontspanning, plezier, extra leren of sporten. En dat kun je natuurlijk allemaal doen in ons zwembad De Hooghe Waerd!

Ook deze vakantie hebben we weer een openstellingsrooster voor zowel jong als oud. Dit rooster is geldig vanaf maandag 29 april t/m zondag 12 mei 2024.





Zwemlessen in de meivakantie

De reguliere zwemlessen gaan in de meivakantie gewoon door, maar ook in deze vakantie bieden we extra mogelijkheden tot zwemlessen aan. Hierbij heb je weer de keuze uit:



Optie 1: Vakantielessen

Zoals elke vakantie bieden wij weer de populaire vakantielessen van 1,5 uur aan en deze kosten € 30,75 per les. Opgeven voor meerdere vakantielessen is mogelijk, want zo gaat je kind een stuk sneller door het zwemtraject heen.

Let op: Via onderstaande links kom je terecht op ons nieuwe online reserveringssysteem. Hier kun je direct een plekje voor de vakantieles reserveren. Je hebt keuze uit niveau 1, 2 en 3 (ondiep) en niveau 4 en 5 (diep).



Optie 2: Privé zwemles:

De vakanties grijpen we ook aan om extra privé lessen aan te bieden. Samen met een instructeur gaat je kind werken aan de vaardigheden die nog ontbreken of waar extra aandacht voor nodig is.

Let op: Voor de privé zwemlessen gebruiken we nog onze oude reserveringssysteem.




Geef je snel en gemakkelijk op voor deze zwemlessen

Opgeven voor de vakantielessen gaat tegenwoordig via ons online reserveringssysteem. Ga naar het kopje Online reserveren op deze website en kies naar de webshop. Of klik op onderstaande knop om direct de agenda in te zien. Je hoeft dan alleen het juiste niveau aan te klikken om een plekje te reserveren.

Let op: Wil je een privé zwemles boeken, dan kan dit nog steeds via ons oude reserveringssysteem Supersaas.

En heb je nog vragen bel dan gerust even naar 030-6881739 of mail naar receptie-ijsselstein@sportfondsen.nl.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.