Zwemles in de Meivakantie

Nieuws

Zwemles in de Meivakantie

Zwemles IJsselstein 8.jpg

Speciale zwemlessen in de Meivakantie

Binnenkort start de meivakantie en deze zullen we weer aangrijpen om extra zwemlessen aan te bieden. In deze vakantie bieden we weer onze speciale vakantielessen van 1,5 uur aan. Deze lessen zijn extra (de reguliere lessen gaan gewoon door) en kunnen voor een versnelling van het zwemtraject zorgen.

Daarnaast bieden we deze vakantie ook weer extra privé lessen aan. Zo gaat jouw kind met 1 van onze instructeurs aan de slag en krijgt net dat beetje extra aandacht. Ideaal dus om een specifiek probleem (zoals het zwemgat) aan te pakken!

De vakantielessen van 1,5 uur worden op maandag, dinsdag en donderdag aangeboden en kosten € 24,40 per les. De privé lessen duren 30 minuten en kosten € 48,00.

Om mee te doen met deze speciale zwemlessen, dien je te reserveren via ons reserveringssysteem. Hier vind je ook de tijden en bijzonderheden. Klik hier om naar het reserveringssysteem te gaan.

Recreatief zwemmen in de meivakantie

Wil je extra komen oefenen of gewoon genieten van de glijbaan, stroomversnelling of het bubbelbad? In de meivakantie zijn er extra mogelijkheden om te komen vrij zwemmen. Klik hier voor de openingstijden.Let op:
de reguliere zwemlessen en turbocursussen gaan dus gewoon door in de vakantie.


Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.