Zwemlessen in de vakantie

Zwemlessen in de vakantie

In de vakanties zijn er ook zwemlessen

Zwemles IJsselstein 18.jpg

Belangrijk om te weten: Elke schoolvakantie gaan de zwemlessen gewoon door. Vanaf 2022 gaan de lessen ook door in de zomervakantie.

In het seizoen 2020/2021 hebben de zwembaden in Nederland al 3 keer de deuren moeten sluiten. En dat is heel jammer, want niet kunnen zwemmen kan de zwemveiligheid ernstig doen afnemen. Om deze reden grijpen wij de schoolvakanties aan om extra zwemlessen aan te bieden.

In de vakanties geven we (naast de gewone lessen) extra zwemlessen op 3 verschillende manieren:

 • Optie 1: vakantielessen
  Zoals elke vakantie bieden wij weer de speciale vakantielessen aan. Van maandag t/m vrijdag worden er van 9.00 tot 10.30 uur vakantielessen gegeven.

  Een vakantieles duurt dus 1,5 uur en kost € 23,60*. Opgeven voor meerdere vakantielessen is mogelijk, want zo gaat je kind een stuk sneller door het zwemtraject heen. Hiervoor kun je tijdens de reservering de knop 'herhalen' indrukken en meerdere opties kiezen. • Optie 2: Snelcursus:
  De snelcursus is echt een stoomcursus, waarbij je kind flink wat vorderingen kan maken. In de 2e week van de meivakantie wordt de snelcursus A gegeven, waarbij je kind van maandag- t/m donderdagmiddag van 11.00 tot 13.30 uur gaat zwemmen. De snelcursus B is 5 dagen, zodat de kans op het behalen van het zwemdiploma groter is.

  Via de receptie of het online reserveringssysteem kun je jouw kind opgeven voor de 4-of 5-daagse snelcursus. Afhankelijk van het beginniveau kunnen kinderen met deze cursus sneller een badje opschuiven of zelfs het zwemdiploma halen!

  Het tarief voor een 4-daagse snelcursus A is € 157,-*.
  Het tarief voor een 5-daagse snelcursus B is € 262,50* • Optie 3: Privé zwemlessen:
  Op verschillende momenten in de meivakantie is er de mogelijkheid om privé lessen te boeken. Een privé les duurt een half uur en kan gebruikt worden om specifieke zwemlesproblemen aan te pakken. De kosten voor een privé les zijn € 46,60*. Koop je een kaart voor 4 lessen dan betaal je € 159,30.

  In het reserveringssysteem worden de beschikbare privé zwemlessen dagelijks aangepast. Hou deze dus regelmatig in de gaten.*Het tarief kan anders zijn dan op deze pagina staat vermeld. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Je kunt het actuele tarief navragen bij de receptie.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.