Zwemles in de zomervakantie

Nieuws

Zwemles in de zomervakantie

Zwemles - extra.jpg

Reserveer nu de speciale vakantielessen in de zomervakantie

In het seizoen 2020/2021 hebben wij verschillende keren het zwembad moeten sluiten vanwege de verplichte lockdown. Hierdoor hebben onze leskinderen meerdere maanden niet kunnen zwemmen en dat is natuurlijk heel jammer. Want met de zomer voor de deur, is de zwemveiligheid van groot belang.

Om deze reden grijpen wij de schoolvakanties aan om extra zwemlessen aan te bieden en dus ook de zomervakantie. De speciale vakantielessen en snelcursussen zijn dan ook uitermate geschikt om aan de zwemveiligheid te werken en het zwemtraject te versnellen. Elke vrijdag hebben we dan ook een afzwemmoment ingepland, zodat er altijd een mogelijkheid is tot afzwemmen.


De reguliere zwemlessen gaan in de zomervakantie niet door**, maar de vakantielessen bieden we op 2 verschillende manieren aan:

 • Optie 1: vakantielessen
  Zoals elke vakantie bieden wij weer de speciale vakantielessen aan. Van maandag t/m vrijdag worden er van 8.30 tot 10.00 uur vakantielessen gegeven.

  Een vakantieles duurt dus 1,5 uur en kost € 23,60*. Opgeven voor meerdere vakantielessen is mogelijk, want zo gaat je kind een stuk sneller door het zwemtraject heen. Hiervoor kun je na je eerste reservering, direct het volgende moment kiezen. Per reservering ontvang je een email ter bevestiging.

  Boek direct je vakantielessen hier. • Optie 2: Snelcursus:
  De snelcursus is echt een stoomcursus, waarbij je kind flink wat vorderingen kan maken. In de 1e, 2e en 3e week van de zomervakantie wordt de snelcursus A gegeven, waarbij je kind van maandag- t/m donderdagmiddag van 13.15 tot 15.45 uur gaat zwemmen. De snelcursus B is 5 dagen , zodat de kans op het behalen van het zwemdiploma groter is. De 5e dag is op vrijdag van 8.30 - 11.00 uur. De B-cursussen worden aangeboden in week 1, 2 en 5 van de zomervakantie.

  Via de receptie of het online reserveringssysteem kun je jouw kind opgeven voor de 4-of 5-daagse snelcursus. Afhankelijk van het beginniveau kunnen kinderen met deze cursus sneller een badje opschuiven of zelfs het zwemdiploma halen!

  Het tarief voor een 4-daagse snelcursus A is € 157,-*.
  Het tarief voor een 5-daagse snelcursus B is € 262,50*
  Boek direct je snelcursus hier.*Het tarief kan anders zijn dan op deze pagina staat vermeld. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Je kunt het actuele tarief navragen bij de receptie.

**In 2021 gaan de normale zwemlessen niet door en wordt de leskaart verlengd. In de zomervakantie van 2022 gaan deze normale zwemlessen wel door.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.