Zwemles in de zomervakantie

Nieuws

Zwemles in de zomervakantie

Zwemles

Speciale zwemlessen in de zomervakantie

Eindelijk… De zomervakantie is weer in aantocht. We kunnen weer op vakantie, leuke uitjes plannen en natuurlijk kun je ook weer meedoen met onze speciale vakantielessen. De gewone zwemlessen gaan in de vakantie niet door, waardoor de leskaart met 6 weken wordt verlengd.

Wel bieden we weer extra zwemlessen aan, zodat er toch gezwommen kan worden! Hierbij heb je de keus uit:

Optie 1: Vakantielessen
Zoals elke vakantie bieden wij weer de populaire vakantielessen van 1,5 uur aan. Van maandag t/m donderdag worden er van 8.30 tot 10.00 uur vakantielessen gegeven. Een vakantieles duurt dus 1,5 uur en kost € 24,40. Opgeven voor meerdere vakantielessen is mogelijk, want zo gaat je kind een stuk sneller door het zwemtraject heen.

Boek direct je vakantielessen hier.Optie 2: Snelcursussen
De snelcursus is echt een stoomcursus, waarbij je kind flink wat vorderingen kan maken. In de zomervakantie worden de snelcursussen meerdere weken aangeboden, waarbij je kind van maandag- t/m donderdagmiddag van 13.15 tot 15.45 uur gaat zwemmen.

Via de receptie of het online reserveringssysteem kun je jouw kind opgeven voor de 4 daagse snelcursus. Afhankelijk van het beginniveau kunnen kinderen met deze cursus sneller een badje opschuiven of zelfs het zwemdiploma halen!

Het tarief voor een 4-daagse snelcursus A of B is € 161,85.

Boek direct je snelcursus hier.Optie 3: Privé zwemles
:
De zomervakantie grijpen we ook aan om extra privé lessen aan te bieden. Samen met een instructeur gaat je kind werken aan de vaardigheden die nog ontbreken of waar extra aandacht voor nodig is.

Boek direct je privé les hier.
Geef je snel en gemakkelijk op

Opgeven gaat heel gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Ga naar het kopje Online reserveren op deze website en kies de zwemles agenda. En heb je nog vragen bel dan even naar 030-6881739 of mail naar receptie-ijsselstein@sportfondsen.nl.
Zit jouw kind niet bij ons op zwemles?

Ook wij hebben gehoord van het sluiten van een aantal zwemscholen in Utrecht en omgeving. Ook voor deze kinderen is het mogelijk om bovenstaande vakantielessen te volgen.

Maar let op: vanwege de veiligheid (en het verschil in zwemniveau's) kan je kind alleen meedoen met de niveau 1&2 groep. Deze groep is namelijk op de bodem (0,80m diepte) en gericht op het aanleren van de zwemslagen.

Zwemt jouw kind in niveau 3 of hoger en in het diepe, dan willen we vanwege de veiligheid graag eerst het zwemniveau testen. Neem hiervoor contact op met zwemzaken.ijsselstein@sportfondsen.nl.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.