Maatregelen per 28 november

Nieuws

Maatregelen per 28 november

Zwemles IJsselstein 24.jpg

Nieuwe maatregelen per 28 november

Vrijdag 26 november hebben de minister president en de minister nieuwe maatregelen aangekondigd die ertoe moeten leiden dat het aantal besmettingen heel snel afneemt. De belangrijkste maatregel is de sluiting in heel veel sectoren tussen 17 en 5 uur vanaf zondag 28 november.

Ook wij dragen ons steentje bij aan het omlaag brengen van de besmettingscijfers en sluiten vanaf zondag 28 november om 17 uur de deuren van onze accommodatie. Dat is noodzakelijk, maar we vinden het niet leuk. Net nu we veel van onze vaste bezoekers weer in onze accommodatie terugzien, moeten we onze activiteiten na 17 uur stopzetten.

Dat betekent dat je in onze accommodatie overdag wel welkom bent....

 • tussen 5.00 en 17.00 uur (afhankelijk van de openingstijden),
 • met een coronatoegangsbewijs,
 • een mondkapje (behalve tijdens het sporten of wanneer je zit) en
 • wanneer je 1,5 meter afstand van elkaar houdt (behalve tijdens het sporten of een activiteit).
 • Douches en stoomcabine zijn weer gesloten
 • Vanwege het maximale aantal bezoekers dient er weer online gereserveerd te worden. Het reserveringssysteem wordt vanaf maandag 29/11 weer gevuld, echter staan de eerste dagen al wel vermeld.Update 30/11: helaas moet onze accomodatie om 17.00 uur sluiten, waardoor de laatste zwemlesgroepen niet door kunnen gaan. De leskaarten worden bevroren (alleen) voor deze lesgroepen. 

Om deze kinderen toch de gelegenheid te geven te blijven (leren) zwemmen, gaan we van start met speciale 'prepaid zwemlessen'. Neem snel een kijkje op de online (zwemles) agenda voor meer informatie en geef je kind snel op.

Voor meer informatie, klik hier.Extra informatie:

De aangekondigde maatregelen werken wij de komende dagen verder uit. Hetgeen we nu al weten is:

 • Abonnementen: omtrent (het verlengen) van de abonnementen proberen we volgende meer duidelijkheid te geven. Dit wordt gecommuniceerd via Facebook en de website.
 • Woensdagen en vrijdagen komt het vrij zwemmen te vervallen
 • Alle B lessen van 16.50 - 17.40 uur worden verplaatst naar 14.40 - 15.30 uur
  De B-les op donderdag (van 16.40-17.30 uur) start om 15.00 uur
  De B-les op vrijdag (van 17.10) wordt verplaatst naar vrijdag 14.40 - 15.30 uur.
 • Voor de A-lessen vanaf 16.50 worden leskaarten bevroren en zijn wij druk op zoek naar een alternatief. Dit wordt nog gecommuniceerd.
 • Diploma zwemmen is op donderdag van 16.00 - 16.50 uur. Heb je jouw kind al opgegeven dan ontvang je komende week een email over de tijdswijziging.
 • Kinderfeestjes kunnen alleen nog voor het weekend worden geboekt. Zeemeerminfeestjes zijn op dit moment niet meer te boeken. Betreffende de kinderfeestjes die op dit moment al geboekt zijn: komende week nemen we contact met je op.


We zijn dus druk bezig alle maatregelen uit te werken en deze nieuwe lockdown vraagt organisatorisch weer heel veel van ons. We vragen dus om je geduld en begrip. Maar we zijn wel blij dat we nog de mogelijkheid hebben jouw in het zwembad te kunnen begroeten.


Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.