Vakantiearrangement

Vakantiearrangement

Onbeperkt zwemmen voor een vast bedrag

extra 22.jpg

Zwemmen.... Misschien kun je er geen genoeg van krijgen. Ben jij ook gek op zwemmen of wil je in de vakanties wat extra sporten? Dan is het vakantiearrangement echt iets voor jou!
Met het vakantiearrangement kun je in de schoolvakantie onbeperkt zwemmen voor een vast bedrag.

Het vakantiearrangement is verkrijgbaar vanaf maandag 22 april bij onze receptie.

Vakantie arragement (7).jpg


Voor kinderen

Elke vakantie kunnen kinderen voor een vast bedrag de hele week komen zwemmen. Daarnaast krijg je bij het vakantiearrangement ook nog eens een gratis slushpuppy en een patatje erbij. Trommel dus al je vrienden op en leef je de hele week uit in ons zwembad!

Bij de receptie kun je het vakantiearrangement aanschaffen voor maar € 30,00. Hiermee kun je zwemmen van vrijdag 26 april t/m zondag 12 mei 2024. Je kunt het arrangement dus ook gebruiken voor het disco zwemmen op 26 april.Voor volwassenen

Je wilt wat aan sport gaan doen, maar hebt nog geen idee welke sport? Het vakantiearrangement is ideaal om gedurende de vakanties het banen zwemmen en de aquasporten uit te proberen*. Voor een vast bedrag kun je komen op de vele sportmomenten en alvast aan je gezondheid werken. En hopelijk vind je het zo leuk, dat je hierna voor altijd wil gaan sporten in het water.

Bij het vakantiearrangement (voor volwassenen) kun je dus elke dag aan de slag met je gezondheid of zwemvaardigheid. Naast onbeperkte toegang bij het banen zwemmen en de doelgroepen*, krijg je voor al dat sporten ook nog eens een lekker bakje koffie en een patatje erbij.

Elke vakantie is het arrangement te koop en in de meivakantie heb je de volgende keuze:

  • Vakantiearrangement volwassenen 1 week (€ 30,-)


Wil je dus veel komen zwemmen of het gewoon uitproberen, boek dan snel jouw vakantiearrangement. Bij de receptie kun je het vakantiearrangement aanschaffen. Hiermee kun je zwemmen al vanaf zaterdag 26 april t/m zondag 12 mei 2024.

*Let op: het vakantiearrangement voor volwassenen geeft geen toegang tot het recreatieve zwemmen. Alleen voor banen zwemmen en doelgroepen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.