Voorjaarsvakantie 2024

Nieuws

Voorjaarsvakantie 2024

Zwemmen in IJsselstein in de voorjaarsvakantie

Bekijk alle activiteiten in de voorjaarsvakantie

De dagen worden langer, de zon begint eindelijk weer wat warmte te geven en het is weer bijna tijd voor vakantie! De voorjaarsvakantie komt er dan ook weer aan en dat betekent tijd voor ontspanning, plezier of extra leren of sporten. En dat kun je natuurlijk allemaal doen in ons zwembad De Hooghe Waerd.

Ook dit jaar hebben we weer een openstellingsrooster voor zowel jong als oud. Dit rooster is geldig vanaf zaterdag 17 februari t/m zondag 25 februari 2024.
Zwemlessen in de voorjaarsvakantie

De gewone zwemlessen gaan in de voorjaarsvakantie gewoon door, maar ook in deze vakantie bieden we extra mogelijkheden tot zwemlessen aan. Hierbij heb je weer de keuze uit:Optie 1: Vakantielessen

Zoals elke vakantie bieden wij weer de populaire vakantielessen van 1,5 uur aan en deze kosten € 30,75 per les. Opgeven voor meerdere vakantielessen is mogelijk, want zo gaat je kind een stuk sneller door het zwemtraject heen.

Let op: vanwege het nieuwe zwemlesplan is de indeling iets anders. Je hebt keuze uit niveau 1, 2 en 3 (ondiep) en niveau 4 en 5 (diep). Ondanks deze indeling gaan de zwemlessen hetzelfde als andere vakanties.

Boek direct je vakantielessen hier.Optie 2: Privé zwemles:

De vakanties grijpen we ook aan om extra privé lessen aan te bieden. Samen met een instructeur gaat je kind werken aan de vaardigheden die nog ontbreken of waar extra aandacht voor nodig is.

Boek direct je privé les hier.


Geef je snel en gemakkelijk op voor deze zwemlessen

Opgeven gaat heel gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Ga naar het kopje Online reserveren op deze website en kies de zwemles agenda. Of klik op onderstaande knop om direct te agenda in te zien.

En heb je nog vragen bel dan gerust even naar 030-6881739 of mail naar receptie-ijsselstein@sportfondsen.nl.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.