Nieuwe corona maatregelen

Nieuws

Nieuwe corona maatregelen

dehooghewaerd.jpg

Beste zwemmers en ouders

Zoals voor vrijwel iedere persconferentie gebeurt, is er ook vandaag uitgelekt wat er mogelijk gezegd gaat worden morgenavond. De kans is groot dat de coronapas (QR-code) verplicht wordt gesteld voor toegang bij ons zwembad. We hadden gehoopt dat het voor ons niet zo ver zou komen.

We begrijpen dat dit veel vragen oproept. Je mag er net als voorgaande keren op vertrouwen dat we zo snel als we kunnen met antwoorden komen.

We vragen je om ons wat tijd te gunnen. De maatregelen worden morgenavond officieel bekendgemaakt, en zodra wij weten wat dit voor jouw bezoek aan ons zwembad betekent, zullen we dit melden op onze site en facebook

We weten dat de meningen over het coronatoegangsbewijs uiteenlopen en er fanatiek over wordt gediscussieerd. Echter onze receptie medewerkers wordt gevraagd om de regels toe te passen en te handhaven. Dit beleid heeft ons team van receptionisten niet bepaald en kunnen zo doende er ook geen verandering in aan brengen. Wij willen dan ook vriendelijk verzoeken om niet in discussie te gaan over het beleid wat door onze medewerkers wordt uitgevoerd.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.