Meivakantie 2021

Meivakantie 2021

Sneller richting een zwemdiploma

Zwemles - header.jpg

Speciale zwemlessen in de meivakantie

Het afgelopen jaar hebben de zwembaden in Nederland al 3 keer de deuren moeten sluiten. En dat is heel jammer, want niet kunnen zwemmen kan de zwemveiligheid ernstig doen afnemen. Maar binnenkort start de meivakantie en deze zullen we aangrijpen om extra zwemlessen aan te bieden.

Dit doen we weer (net als vorige vakanties) op 3 verschillende manieren:

 • Optie 1: vakantielessen
  Zoals elke vakantie bieden wij weer de speciale vakantielessen aan. Van maandag t/m vrijdag worden er van 9.00 tot 10.30 uur vakantielessen gegeven.

  Een vakantieles duurt dus 1,5 uur en kost € 23,60*. Opgeven voor meerdere vakantielessen is mogelijk, want zo gaat je kind een stuk sneller door het zwemtraject heen. Hiervoor kun je tijdens de reservering de knop 'herhalen' indrukken en meerdere opties kiezen. • Optie 2: Snelcursus:
  De snelcursus is echt een stoomcursus, waarbij je kind flink wat vorderingen kan maken. In de 2e week van de meivakantie wordt de snelcursus A gegeven, waarbij je kind van maandag- t/m donderdagmiddag van 11.00 tot 13.30 uur gaat zwemmen. De snelcursus B is 5 dagen, zodat de kans op het behalen van het zwemdiploma groter is.

  Via de receptie of het online reserveringssysteem kun je jouw kind opgeven voor de 4-of 5-daagse snelcursus. Afhankelijk van het beginniveau kunnen kinderen met deze cursus sneller een badje opschuiven of zelfs het zwemdiploma halen!

  Het tarief voor een 4-daagse snelcursus A is € 157,-*.
  Het tarief voor een 5-daagse snelcursus B is € 262,50* • Optie 3: Privé zwemlessen:
  Op verschillende momenten in de meivakantie is er de mogelijkheid om privé lessen te boeken. Een privé les duurt een half uur en kan gebruikt worden om specifieke zwemlesproblemen aan te pakken. De kosten voor een privé les zijn € 46,60*. Koop je een kaart voor 4 lessen dan betaal je € 159,30.

  In het reserveringssysteem worden de beschikbare privé zwemlessen dagelijks aangepast. Hou deze dus regelmatig in de gaten.

Opgeven via ons reserveringssysteem:


Reserveringsysteem.jpg


Een vakantieles, snelcursus of privé les boeken, kan via ons online reserveringssysteem. Je kiest simpelweg een dag en tijdsblok en vult de naam van je kind, emailadres en pasnummer in.

 • Bij het opgeven voor de vakanielessen kun je meerdere dagen tegelijk reserveren (klik op 'herhaal')
 • Bij het opgeven voor de snelcursus plaats je jouw reservering alleen op de maandag
 • Wij vragen je binnen 5 dagen na de reservering te betalen bij de receptie. Hierna wordt de reservering definitief.
 • Na de reservering ontvang je een email ter bevestiging (Niet ontvangen? Controleer je spambox)


Let op
: wees er wel snel bij, want de animo voor de zwemlessen in de vakantie is groot. En vol is toch écht vol!

Heb je verder nog vragen, neem dan contact op met onze receptie via 030-6881739. Onze medewerkers helpen je graag!*Kinderen die niet bij ons op zwemles zitten, dienen nog wel inschrijfkosten (19,30) en een magneetkaart (€10,25) aan te schaffen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.