Diploma zwemmen in coronatijd

Diploma zwemmen in coronatijd

Waar moet u op letten?

Hoera, je mag afzwemmen voor je zwemdiploma A of B. Dit zal alleen anders gaan door de coronamaatregelen die we op dit moment moeten volgen. Maar ondanks deze gekke tijd proberen we er wel een superleuk feestje van te maken.

Andere manier van afzwemmen

Vanwege de richtlijnen van het RIVM en het protocol ‘veilig zwemmen’ moeten wij het afzwemmen anders inrichten. Dat betekent dat er in kleinere groepen en op andere dagen afgezwommen gaat worden. De kinderen mogen omkleden in de kleedhokken of bij de tribune net als met de zwemles. Er mag op de tribune plaats genomen worden om te komen kijken bij het afzwemmen. Dit geld zowel voor het gezin als voor de rest van de familie en vrienden.

Betaling afzwemkosten

Ook de betaling gaat iets anders dan voorheen. Om drukte in de hal te voorkomen, vragen we je om de kosten van het diploma zwemmen te voldoen via onze webshop. Neem op het afzwemmoment wel het betaalbewijs mee. Voor een betaling via de webshop, klikt u hier.

Heeft u verder nog vragen, neem dan contact met de receptie op via 030-6881739.

Online reserveren voor het afzwemmen

Een afzwemmoment kiezen kunt u doen met ons online reserveringssysteem. U kiest simpelweg een donderdag en tijdsblok en vult de naam van uw kind, geboortedatum, emailadres en eventueel uw pasnummer in.

  • Vul de volledige voor- en achternaam van uw kind in. Deze naam komt op het diploma.
  • Na de reservering ontvangt u een email ter bevestiging (Niet ontvangen? Controleer uw spambox)
  • Wilt u annuleren of heeft u een dubbele boeking gemaakt, dan vragen wij u dit door te geven aan de receptie.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.