Versoepelingen per 25 september a.s.

Nieuws

Versoepelingen per 25 september a.s.

Zwemles IJsselstein 3.jpg

Versoepelingen per 25 september

Beste bezoeker,

Afgelopen persconferentie zijn er weer nieuwe maatregelen c.q. versoepelingen aangekondigd. Wat dit voor ons zwembad betekent, leggen wij je graag uit op deze.

Reserveren is niet meer verplicht

Vanaf zaterdag 25 september is reserveren voor het zwemmen en het beoefenen van een doelgroep, niet meer nodig. In het reserveringssysteem komen dan ook geen nieuwe weken te meer te staan. Uitzonderingen hierbij zijn het reserveren voor Aquacycling en het Therapie zwemmen, omdat hierbij de groepsgrootte hetzelfde blijft

Je kunt vanaf 25 september dus gewoon komen naar de activiteit die jij graag beoefend.

Douche en stoomcabine:

Deze hebben wij gesloten moeten houden, aangezien we hier niet de 1,5 meter konden garanderen. Nu die regel komt te vervallen, stellen wij de douches weer open voor onze bezoekers. Alleen bij de zwemlessen blijven deze vooralsnog gesloten. De stoomcabine en kluisjes zijn vanaf woensdag 29 september beschikbaar.

Route en alternatieve uitgang:

In coronatijd zijn nieuwe looproutes aangegeven om kruisend verkeer zo veel mogelijk te beperken. De komende tijd behouden wij deze looproute alsmede de alternatieve uitgang.

Het is geen probleem om even terug te lopen als je een vraag hebt, maar probeer kruisend verkeer en opstoppingen zo veel mogelijk te beperken.

Horeca:

Ook wij worstelen met de nieuwe coronamaatregelen in de horeca. Want de regels zijn inmiddels zo, dat je bij het bestellen van een bakje koffie, patatje of andere versnaperingen een geldige QR code dient te laten zien. Om iets te halen en dit buiten te nuttigen is deze code niet nodig.

Deze nieuwe maatregel vraagt veel van zowel het personeel als onze bezoekers. Wij vragen dan ook je hulp en begrip hiervoor; Want het niet naleven van deze maatregel, kan ervoor zorgen dat we de deuren moeten sluiten.

Let op: de QR code geldt alleen voor de horeca en niet wanneer je gaat zwemmen of een andere activiteit bezoekt.

Zwemlessen:

Vanwege de coronamaatregelen waren wij genoodzaakt om de lestijden aan te passen en de leskinderen om te laten kleden in de zwemzaal. Alhoewel dit bij zowel het personeel als veel klanten goed is bevallen, komt er een moment dat ook wij weer terug moeten naar de oude werkwijze.

Op dit moment kiezen wij ervoor om dit (vooralsnog) ongewijzigd te laten*. Dit betekent nog steeds:

  • Kinderen in niveau 1 en de turbogroepen kleden om in de garderobe.
  • De kinderen vanaf niveau 2 kiezen een omkleedvak in de zwemzaal.
  • Broertjes en zusjes mogen op de zwemzaal komen, echter is dit eigen. verantwoordelijkheid. Kleed bij voorkeur je kind toch om in de garderobe.
  • Bandjes en niveaubriefjes worden door de instructeurs meegeven.
  • Vragen stellen aan de instructeur graag na het spelen of d.m.v. een vragenbriefje.
  • Het diplomazwemmen blijft op donderdag van 17.10 tot 18.00 uur. Het opgeven van je kind gaat nog steeds via het online reserveringssysteem.

* Deze keuze is wel gerelateerd aan het gesloten houden van de douches. Gaan 40 kinderen douchen dan kunnen de nieuwe 40 kinderen en hun ouders hier niet langs. Dit willen we natuurlijk te allen tijden voorkomen.

Schoolzwemmen:

Vanaf maandag 27 september krijgen ook de scholen met de nieuwe maatregelen te maken. Ook hierbij proberen wij de veranderingen te beperken en blijft de alternatieve uitgang en het omkleden hetzelfde. Een verschil is dat de douches gebruikt kunnen worden, hetzij in een beperkte vorm. Zo worden de douches door de lesgevers aangezet en lopen de kinderen in een rij onder de douches door richting de kleedruimtes.Heb je nog vragen?

Ook voor ons personeel vragen deze nieuwe maatregelen een verandering in werkwijze. Zijn er dingen onduidelijk, dan helpen we je natuurlijk graag! Met een (klein) aantal klanten hebben we in het verleden een discussie gehad over de maatregelen m.b.t. het coronavirus. Ook bij deze aangekondigde versoepelingen kunnen we niet in discussie gaan over het coronavirus, de opgelegde (landelijke) maatregelen en de aanpassingen binnen onze accommodatie. Niet bij de receptie, niet per email en niet via social media. In deze onzekere tijd zullen we het samen moeten doen… Want samen krijgen we corona onder controle!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.