Update persconferentie 4 juni

Nieuws

Update persconferentie 4 juni

Zwemles IJsselstein 26.jpg

Lees het laatste nieuws over de versoepelingen

Het kan weer!

Het kan weer! Je kan weer komen zwemmen, genieten van een aquasport of simpelweg een praatje maken met de andere badgasten. Vanaf maandag 7 juni kan het weer! We kunnen dan ook niet wachten om de rest van onze klanten weer te mogen begroeten. Niet alleen in het bad, maar natuurlijk ook in onze horeca. Want een bakje koffie of patatje na het zwemmen, het kan gelukkig weer!

Met ons kleine gezellige team proberen van het sporten altijd een belevenis te maken. We proberen je met een lach te ontvangen en een dosis energie te geven bij een activiteit die bij je past. Zo ook de komende tijd! Al heeft dat ook zijn keerzijde. Want naast de voorwaarden die aan onze opening word gesteld door het protocol ‘veilig zwemmen’, moeten we ons ook nog steeds aan de coronamaatregelen houden.

Ook ons personeel moet met verkoudheidsklachten thuisblijven of in quarantaine gaan wanneer de situatie daar om vraagt. Hierdoor kunnen we niet direct terug naar ons volledige (oude) aanbod. Maar hou vooral ons reserveringssysteem in de gaten, want daar worden de extra lessen, tijdsblokken, verhoogde aantallen etc. ingezet.

Tot binnenkort! We kunnen niet wachten om iedereen weer te kunnen begroeten.
Hierbij nog enkele aandachtspunten m.b.t. de versoepelingen:

  • Het nieuwe openstellingsrooster gaat in op maandag 7 juni a.s.
  • De aantallen zal bij het banen zwemmen verhoogd worden naar 30 deelnemers
  • Aquavitaal zal op maandag later starten. De les is die dag van 11.00 - 11.45 uur.
  • Er zullen nog geen discozwemmen, kinderfeestjes en baby peuter lessen worden aangeboden. Dit zal later volgen.
  • Het recreatieve zwemmen zal plaatsvinden op zaterdag en zondag met een (verplicht) maximaal aantal deelnemers. De zondag zal starten op 20 juni.
  • De abonnementen zijn (per maandag 7 juni a.s.) weer verlengd met de duur van de sluiting.
  • De korting voor het banen zwemmen komt daarmee te vervallen.
  • Hou Facebook en onze website in de gaten voor het laatste nieuws.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.