QR-code verplicht bij binnenkomst

Nieuws

QR-code verplicht bij binnenkomst

Nieuwsbericht 1.jpg

Vanaf zaterdag 6 november is een QR-code verplicht (ook voor de zwemlessen)

Beste bezoeker,

Afgelopen dinsdag 2 november heeft er weer een persconferentie plaatsgevonden. Waar we al bang voor waren, is nu helaas werkelijkheid geworden. Voor onze gehele accommodatie en tijdens alle activiteiten geld de regel: Iedereen die 18 jaar of ouder is dient in het bezit te zijn van een geldige QR-code. Deze krijg je wanneer je volledig bent gevaccineerd, recent hersteld bent van corona of negatief bent getest.

Wij weten dat we hiermee een grote groep uitsluiten en dat is wel het laatste wat we willen! Want iedereen moet kunnen sporten of zwemles kunnen volgen. Echter is dit het beleid van de overheid, waardoor wij hierin geen enkele keuze hebben. We rekenen dan ook op jouw begrip, want onze medewerkers zijn verplicht om jouw QR-code te scannen.

Wat als ik geen QR-code kan laten zien?

Vanaf zaterdag 6 november a.s. is de coronapas verplicht en krijg je alleen toegang tot het zwembad als je een geldige QR-code (en identiteitsbewijs) kunt laten zien. Dit geldt helaas ook bij de zwemlessen. Mocht je geen QR-code hebben, dan bevriezen we je leskaart of abonnement totdat je weer de mogelijkheid hebt om te komen.


De basisregels blijven natuurlijk ook gelden:

  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al geprikt bent.
  • Ben je positief getest? En heb je dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
  • Geef andere mensen geen hand.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.


Heb je verder nog vragen?

Deze nieuwe coronamaatregel vraagt weer veel van jouw als bezoeker alsmede ons personeel. Wij hebben helaas geen andere keuze en vragen daarom om jouw begrip. Natuurlijk willen we jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Je kunt ons dan ook bereiken via telefoonnummer 030-6881739 of receptie-ijsselstein@sportfondsen.nl.

Let op: op sommige pagina’s van de Rijksoverheid staat hierover nog foutieve informatie, namelijk dat zwemlesouders uitgezonderd zijn. Dit is niet het geval. De Rijksoverheid moet deze pagina’s nog aanpassen. Het schoolzwemmen vormt een uitzondering, hiervoor is geen QR-code nodig.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.