Maatregelen per 19 december

Nieuws

Maatregelen per 19 december

Zwemles IJsselstein 5.jpg

Wat we nu weten over de lockdown van 19 december

Beste bezoeker,

Zaterdag 18 december heeft er weer een nieuwe persconferentie plaatsgevonden. De nieuwe maatregelen treffen ook onze accommodatie. Wat we op dit moment weten is:


  • Alle activiteiten komen te vervallen. Ook het recreatieve zwemmen.
  • Zwemlessen voor het A- en B- diploma blijven toegestaan
  • Ouders mogen hun kinderen helpen met omkleden. Zij moeten een coronatoegangsbewijs laten zien. Dit wijkt dus niet af van de eerdere gang van zaken.
  • Er kan geen gebruik worden gemaakt van de horeca. Je zult helaas dus buiten moeten wachten.
  • Een mondkapje, desinfecteren van de handen etc. blijven hetzelfde.Introductie Turbo (update 19/12):

Vandaag (zondag 19/12) zouden jij en jouw kind meedoen met de introductie voor de Turbo groepen. Helaas moeten wij door de nieuwe coronamaatregelen onze werkwijze aanpassen.

Dit betekent dat de introductie nog steeds doorgaat, alleen kun je nu zelf een tijdsblok van 15 minuten reserveren in ons reserveringssysteem. Samen met een instructeur gaat jouw kind zijn of haar vorderingen laten zien. Jijzelf kunt achter de ramen de introductie volgen en wordt weer binnengeroepen als deze voorbij is. Het kan zijn dat jullie misschien even (buiten) moeten wachten, maar dan heb je wel bijna een heel zwembad voor jezelf.

Klik hier om een tijdblok van 15 minuten in te plannenMaandag werken we de nieuwe maatregelen verder uit en proberen nieuwe informatie zo spoedig mogelijk via deze pagina te communiceren.

Stay safe en we zien elkaar weer snel.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.