Het nieuwe seizoen gaat weer van start

Nieuws

Het nieuwe seizoen gaat weer van start

Zwemles IJsselstein 18.jpg

Vanaf maandag 30 augustus gaat het nieuwe seizoen weer van start

Update 4 september: Vanaf maandag 6 september a.s. gaan de volgende wijzigingen in:

  • Extra momenten van vrij zwemmen op woensdag, vrijdag en zaterdag.
  • Discozwemmen op vrijdagavond

Voor deze activiteiten moet worden gereserveerd. Klik hier voor de online agenda.Op maandag 30 augustus gaan wij weer van start met het nieuwe seizoen. Hierbij houden we zoveel mogelijk dezelfde openstelling als voor de zomervakantie aan. Aangezien we niet alles direct kunnen opstarten, informeren we je graag over het volgende:

  • Zwemlessen: de reguliere lessen, alsmede de privé lessen en het schoolzwemmen, gaan vanaf maandag 30 augustus weer van start.
  • Doelgroepen: ook deze starten weer vanaf maandag 30 augustus.
  • Therapie zwemmen: Op dinsdag zijn er nu 2 groepen. Op woensdag is er ook een extra lesmoment. Zie het reserveringssysteem voor de tijden.
  • Het banen zwemmen op woensdagochtend van 7.00-8.00 uur komt te vervallen.
  • Het recreatieve zwemmen is de eerste week alleen op zaterdagmiddag en zondag (inclusief een oefenmoment). Deze week worden er nog geen discozwemmen of kinderfeestjes aangeboden.
  • In de weken hierna worden er extra activiteiten aan het programma toegevoegd. Hierbij kun je denken aan Baby-Peuter-Kleuter zwemmen, trimzwemmen, discozwemmen, Prikkelarm bewegen (Pulse), Rijnaerde en de verschillende kinderfeestjes.


Hou dus vooral Facebook en onze website in de gaten. Hier worden de nieuwe activiteiten als eerste gecommuniceerd.

In het reserveringssysteem worden deze activiteiten vervolgens geplaatst, want reserveren voor doelgroepen, banen- en recreatief zwemmen en overige activiteiten blijft verplicht.Corona maatregelen

Naast het verplicht reserveren gelden nog steeds de huidige coronamaatregelen. De douches en stoomcabine blijven vooralsnog gesloten, de handen dienen gedesinfecteerd bij binnenkomst en de aangegeven alternatieve uitgang dient gebruikt te blijven worden.

Bij de zwemlessen kan er nog steeds gebruikt worden gemaakt van de omkleedvakken in de zwemzaal. Hier wacht je met jouw kind totdat de les gaat beginnen. Broertjes en zusjes mogen nog steeds niet mee de zwemzaal in, want hierbij kunnen wij de veiligheid niet garanderen. Wij vragen je dus met klem om hier rekening mee te houden.Wij hebben allemaal veel zin in het nieuwe seizoen en om iedereen weer te kunnen zien. Dus tot binnenkort!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.