Activiteiten kerstvakantie (vanaf 20/12)

Nieuws

Activiteiten kerstvakantie (vanaf 20/12)

Zwemles IJsselstein 23.jpg

Lees alles over de kerstvakantie

Op dinsdag 14 december j.l. heeft de overheid de maatregelen verlengd. Daarnaast begint voor de meeste scholen op maandag 20 december de kerstvakantie al. Hierdoor hebben wij extra momenten om zwemles en recreatief zwemmen aan te bieden.

Helaas moeten wij nog steeds om 17.00 uur sluiten, waardoor de doelgroepen in de avond nog steeds niet door kunnen gaan. Deze abonnementen worden dan ook bevroren tot het moment dat we onze openingstijden weer mogen verruimen.

Klik hier voor het rooster van de kerstvakantie.Extra zwemlessen:

De snelcursus is echt een stoomcursus, waarbij je kind flink wat vorderingen kan maken. In de 1e en 2e week van de kerstvakantie wordt de snelcursus A gegeven, waarbij je kind van maandag- t/m donderdagochtend van 8.30 tot 11.00 uur gaat zwemmen. De snelcursus B (in week 3) is 5 dagen, zodat de kans op het behalen van het zwemdiploma groter is.

Via de receptie of het online reserveringssysteem kun je jouw kind opgeven voor de 4-of 5-daagse snelcursus. Afhankelijk van het beginniveau kunnen kinderen met deze cursus sneller een badje opschuiven of zelfs het zwemdiploma halen!

- Het tarief voor een 4-daagse snelcursus A is € 157,-*.

- Het tarief voor een 5-daagse snelcursus B is € 262,50*

Klik hier om een snelcursus te reserveren
*Let op: Dit is het tarief in 2021. In 2022 worden de tarieven met 3% verhoogd.Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.